Over Monique

Financieel adviseur

Monique Schipper

Ik ben Monique Schipper, woonachtig in Dedemsvaart en getrouwd met Martijn. Samen hebben wij drie prachtige kinderen, Vera, Thomas en Stan, en twee geweldige honden genaamd Dex en Duco.

Per 01-09-2021 ben ik als zelfstandige gestart als financieel adviseur. Ik heb hiervoor bij een grote tussenpersoon gewerkt en heb dan ook ruim 25 jaar ervaring.
Met klanten werken, hun te mogen adviseren en voor hun te bemiddelen, vind ik nog steeds het allerleukste om te doen. Of het nu gaat om het kopen van een eerste woning, het doorstromen naar een andere woning, het verbouwen/verduurzamen van de woning, de mogelijkheden bekijken van lagere lasten en/of financiële ruimte creëren, het bekijken wat de mogelijkheden zijn na een relatiebreuk of financieel inzicht geven bij de verschillende live events, ik bespreek het allemaal graag samen met de klant in een persoonlijk gesprek.

Ik geef u graag persoonlijk advies en ondersteun bij de verschillende financiële beslissingen die u gaat of wilt nemen. Daarbij vind ik het belangrijk dat u op mij kan rekenen en dat er wederzijds vertrouwen is. Dit doe ik onder andere door uw wensen, doelen en uitgangspunten persoonlijk met u door te nemen tijdens een eerste kennismakingsgesprek en vervolgens aan te geven wat ik voor u kan betekenen. Duidelijk en helder verwoorden zodat het begrijpelijk is en het goed voelt wat u doet.

Laat mij u begeleiden in de financiële aspecten van uw leven, dan kunt u vooral gaan genieten van de rest: het wonen in uw nieuwe woning, van uw verbouwing of van het feit dat dromen uit kunnen komen door extra financiële ruimte voor u te creëren. Dan wordt wonen plezieriger!

Contact